• Vriescellen, wat voor functies heeft een vriescel?


  17 October 2018

  Vriescellen worden bij bedrijven vaak gebruik gemaakt. Denk aan het eten dat in de pauzen gegeten moet worden. Of de drankjes die gedronken moeten worden op de vrijdag middag borrel. Dan is een vriescel toch wel handig. In dit artikel ga ik u meer vertellen over wat de functies zijn van een vriescel en waar de prijs van een vriescel is op is gebaseerd.

  Functies van een vriescel.

  Er zijn een hoop verschillende soorten sectoren die gebruik maken van een vriescel. Als voorbeeld nemen we de horeca. Wat is een horeca zonder een vriescel. U koopt aan het begin van de week al uw vers vlees in om zo goed voorbereid te werk te gaan. Dan is het wel handig als u een vriescel heeft die alles goed en koud bewaard. Om zo uw vlees op zijn best te serveren. Als u dit niet doet bestaat er een kans dat u klanten niet te vrede zijn over de kwaliteit van het vlees. Dat zelfs in het ergste geval Rob Geus langs komt om uw keuken te inspecteren.

  Bij banketbakkerijen worden ook vaak vriescellen gebruik om zo het deeg langer goed blijft of de slagroom, en andere lekkernijen kunnen zo langer bewaard blijven. Om er zo voor te zorgen dat de klant lekker kan genieten van de lekkernijen van de banketbaker.

  Dit zijn 2 voorbeelden die ik heb genoemd. Er zullen er zeker meer zijn. Als u als bedrijf ook gebruik wilt maken van vriescellen. Bij gerust even de mogelijkheden op onze website of neem contact met ons op bij eventuele vragen en/of opmerkingen. Wij staan voor u klaar!

  De vriescel prijs

  Er zijn verschillende soorten kosten voor een vriescel. U kunt hier denken aan de kosten voor de energie die er bij het gebruik van de vriescel komt kijken. Dit valt natuurlijk niet onder de aanschafwaarden van de vriescel.

  U heeft keuzen tussen een vriescel op maat of een standaard minibox. Het verschil tussen de minibox en een vriescel op maat is natuurlijk dat een vriescel op maat wellicht beter past bij de inrichting van uw pand. U kunt namelijk met deze maatwerk vriescellen zelf bepalen hoe groot de vriescel moet worden en hoe isolerend de vriescel moet worden. bovendien kunt u uw eigen twist er ook aangeven. Om zo een perfecte vriescel te plaatsen in uw bedrijf.

  Uiteindelijk bepaald de grootte en de opties de prijs. Er zijn natuurlijk ook nog vaste kosten. Het laten plaatsen, onderhouden en bij eventuele schaden te laten repareren. Laat wel een service contract ondertekening bij degene waar bij u uw vriescel koopt. Dan komen ze in de meeste gevallen binnen 24 uur komen helpen. Dit is met namen handig bij een kapotte vries-celdeur. Dit moet snel gemaakt worden. Anders is de functie van de vriescel snel afgelopen.

Plaats Recensie