U bent hier: Home » News » Een koelkast kopen
 • Een koelkast kopen


  24 August 2017
  Als eerst moet je een aantal dingen doen voordat je op zoek gaat. Bepaal de afmetingen van het gebied waar de koelkast zal moeten komen. Als je online shopt of in de winkel zie je vaak gemakkelijk de hoogte, breedte en diepte van wat je overweegt te kopen en controleer of ze dan in de ruimte passen. Vergeet niet om een paar centimeter boven en achter het apparaat toe te staan voor lucht om te circuleren. Zorg er ook voor dat er genoeg ruimte is om de deur te openen. Als u naar een apparaat gaat zoeken met de diepvriezer boven of onder, moet u ook op letten in welke richting u de deuren wilt openen om u een goede toegang te bieden. Zorg ervoor dat de deuren van de koelkast die u wilt openen in een goede richting eventueel kunnen worden omgedraaid. Als ze omkeerbaar zijn, specificeer op welke manier u wilt dat ze worden geopend voordat het model bij u thuis wordt geleverd. Heb je al een koelkast maar werkt deze niet meer? Kijk dan voor het juiste koelkast onderdeel op onderdelenwinkel.nl. Nog wat handige tips:
  • Eťn met verstelbare glazen planken. Ze bevatten roosters soms en bieden maximale flexibiliteit voor opslag.
  • Zorg ervoor dat u een vriezer zoekt die naar buiten trekt als een lade, waarbij de inhoud in 1 oogopslag wordt blootgesteld. Kijk ook naar een model met manden om u bevroren voedsel georganiseerd te houden.
  • De grootste koelkast die in uw keuken past, om de plankbreedte te maximaliseren.
  • Hoe weet ik welke modellen energie besparend zijn? Zoek naar het Energy Star-label. Apparaten krijgen deze beoordeling van de overheid als ze significant efficiŽnter zijn dan de minimale overheidsstandaarden. Een andere manier om energieverbruik te meten is om het energielabel te lezen. Dit vertelt u de jaarlijkse operationele kosten van het model tegen verschillende gebruiksniveaus. Het geeft u ook een snelle inschatting van de jaarlijkse energiekosten in vergelijking met andere modellen.

Plaats Recensie