• Upgrade je tuinhuis met een koelkast


  24 October 2018
  Ben je in het gelukkige bezit van een tuinhuis? Dan denk je vast vaak genoeg na over hoe je het nog leuker, gezelliger en comfortabeler kan maken. Soms kan het best lastig zijn om het creatief en huiselijk in te richten. Toch hoeft het niet zo moeilijk te zijn. De gouden tip om een tuinhuisje huiselijker en comfortabeler te maken is door het te geven wat een echt huis ook heeft.
  Richt het in met huiselijke spullen
  Hoogstwaarschijnlijk heb je in je tuinhuis al een bankstel en een eettafel met stoelen staan. Maar grote kans dat je geen kookgerei, servies, een oven of kookplaat en koelkast hebt staan. Van tevoren wordt vaak gedacht dat een tuinhuis en je echte huis groot van elkaar verschillen, maar niets minder is waar. Als je een net zo comfortabel plekje wilt hebben als je in je eigen huis hebt, zal je dezelfde spulletjes moeten installeren. Een koelkast is daar een perfect voorbeeld van. Je wilt niet iedere keer terug naar je huis moeten om weer eten en drinken te halen.
  Gebruik accessoires
  Accessoires maken een huis echt af. Wanneer je geen decoraties toevoegt, kan het kil en koel uitstralen. Leg wat lekkere dekentjes en kussens neer. Zet wat kaarsjes aan en breng alles in een stijl bij elkaar. Maak er een warm en knus plekje van, waar je geregeld met vrienden en familie de tijd door kunt brengen!

Plaats Recensie