U bent hier: Home » News
 • Upgrade je tuinhuis met een koelkast


  24 October 2018
  Ben je in het gelukkige bezit van een tuinhuis? Dan denk je vast vaak genoeg na over hoe je het nog leuker, gezelliger en comfortabeler kan maken. Soms kan het best lastig zijn om het creatief en huiselijk in te richten. Toch hoeft het niet zo moeilijk te zijn. De gouden tip om een tuinhuisje huiselijker en comfortabeler te maken is door het te geven wat een echt huis ook heeft.
  Richt het in met huiselijke spullen
  Hoogstwaarschijnlijk heb je in je tuinhuis al een bankstel en een eettafel met stoelen staan. Maar grote kans dat je geen kookgerei, servies, een oven of kookplaat en koelkast hebt staan. Van tevoren wordt vaak gedacht dat een tuinhuis en je echte huis groot van elkaar verschillen, maar niets minder is waar. Als je een net zo comfortabel plekje wilt hebben als je in je eigen huis hebt, zal je dezelfde spulletjes moeten installeren. Een koelkast is daar een perfect voorbeeld van. Je wilt niet iedere keer terug naar je huis moeten om weer eten en drinken te halen.
  Gebruik accessoires
  Accessoires maken een huis echt af. Wanneer je geen decoraties toevoegt, kan het kil en koel uitstralen. Leg wat lekkere dekentjes en kussens neer. Zet wat kaarsjes aan en breng alles in een stijl bij elkaar. Maak er een warm en knus plekje van, waar je geregeld met vrienden en familie de tijd door kunt brengen!
 • Een koelcel onderhouden doet u zo!


  17 October 2018

  Een koelcel en/of vriescel is essentieel als u een horecagelegenheid heeft. Hiermee kunt u professioneel uw producten koel houden. Een koel- of vriescel kopen is erg prijzig. Het is dan ook de bedoeling dat ze lang meegaan. Een vries- of koelcel gaat alleen lang mee als u deze op de juiste manier onderhoudt. Hoe u dat doet, leggen wij in dit artikel uit.

  Zelf uw koelcel onderhouden

  Het is belangrijk om koel- en vriescellen dagelijks te reinigen. Zo houdt u de koelcel hygiŽnisch. In de horeca is het van groot belang dat u voldoet aan de gezondheidsvoorschriften waarbij schoonmaak en onderhoud belangrijke taken zijn. Hoe u dit doet zetten wij onder elkaar.

           U moet elke dag de oppervlakken vrij maken van etensresten met water en zeep. Als u dit niet doet bederven de etensresten en komt er schimmel in uw vries- of koelcel. Een ander gevolg is dat u last krijgt van ongedierte die afkomen op de etensresten. Dit is erg onhygiŽnisch en u kunt het eten dan niet meer verkopen. Dit kan ervoor zorgen dat uw klanten erg ziek worden.

           Daarnaast moet de vloer elke dag gebezemd worden, en ťťn keer in de week gedweild worden. Dit zorgt er eveneens voor dat ongedierte wegblijft en dat u niet uitglijdt over etensresten.

           Door uw eten in aparte, gelabelde, afgesloten bakken te doen, creŽert u een schonere en meer geordende vries- of koelcel. Dit zorgt er namelijk voor dat er overzicht is, en het geen rommeltje wordt. Hierdoor is het makkelijker om koel- en vriescellen schoon te houden.

  Onderhoud laten plegen

  Het houdt niet op bij het kopen van een koelcel of vriescel. U kunt er zelf voor zorgen dat uw vries- of koelcel schoon blijft maar vriescellen hebben daarnaast jaarlijks een professionele schoonmaakbeurt nodig. Wat er gebeurt bij een grote schoonmaak noemen wij op.

           Bij de professionele schoonmaak van uw koel- of vriescel, wordt deze helemaal leeggehaald en van top tot teen gereinigd om zo bacteriŽn en schimmels te bestrijden. De kitranden worden bijvoorbeeld nagelopen op schimmels, omdat deze zich hier snel vestigen. Schimmels worden verwijderd en de kitranden worden, waar nodig, hersteld.

           In koel- en vriescellen zitten verdampers en luchtkoelers. Deze moeten professioneel gereinigd worden omdat het een precies werkje is. Het is van belang dat de verdampers en luchtkoelers gereinigd worden omdat de ventilatoren anders bacteriŽn via de lucht, door de ruimte blazen. Daardoor wordt het eten besmet. Daarnaast raken de verdampers en luchtkoelers verstopt, als deze niet eens per jaar gereinigd worden. Dit zorgt ervoor dat er minder goed gekoeld wordt en de vries- of koelcel minder goed koelt. Als gevolg moet u de koel- of vriescel op een koudere stand zetten, waardoor u meer geld kwijt bent. Eveneens raakt u op deze manier het overzicht op de temperatuur kwijt. De koel- vriescel is namelijk minder koud dan hij aangeeft.

  U ziet dat het van groot belang is, om onderhoud te plegen aan uw koel- of vriescel. Het kost misschien wat geld om koel- vriescellen te laten reinigen maar het is het waard. Als u genoeg onderhoud pleegt, hoeft u niet vaak een nieuwe vriescel te kopen.

   

 • Vriescellen, wat voor functies heeft een vriescel?


  17 October 2018

  Vriescellen worden bij bedrijven vaak gebruik gemaakt. Denk aan het eten dat in de pauzen gegeten moet worden. Of de drankjes die gedronken moeten worden op de vrijdag middag borrel. Dan is een vriescel toch wel handig. In dit artikel ga ik u meer vertellen over wat de functies zijn van een vriescel en waar de prijs van een vriescel is op is gebaseerd.

  Functies van een vriescel.

  Er zijn een hoop verschillende soorten sectoren die gebruik maken van een vriescel. Als voorbeeld nemen we de horeca. Wat is een horeca zonder een vriescel. U koopt aan het begin van de week al uw vers vlees in om zo goed voorbereid te werk te gaan. Dan is het wel handig als u een vriescel heeft die alles goed en koud bewaard. Om zo uw vlees op zijn best te serveren. Als u dit niet doet bestaat er een kans dat u klanten niet te vrede zijn over de kwaliteit van het vlees. Dat zelfs in het ergste geval Rob Geus langs komt om uw keuken te inspecteren.

  Bij banketbakkerijen worden ook vaak vriescellen gebruik om zo het deeg langer goed blijft of de slagroom, en andere lekkernijen kunnen zo langer bewaard blijven. Om er zo voor te zorgen dat de klant lekker kan genieten van de lekkernijen van de banketbaker.

  Dit zijn 2 voorbeelden die ik heb genoemd. Er zullen er zeker meer zijn. Als u als bedrijf ook gebruik wilt maken van vriescellen. Bij gerust even de mogelijkheden op onze website of neem contact met ons op bij eventuele vragen en/of opmerkingen. Wij staan voor u klaar!

  De vriescel prijs

  Er zijn verschillende soorten kosten voor een vriescel. U kunt hier denken aan de kosten voor de energie die er bij het gebruik van de vriescel komt kijken. Dit valt natuurlijk niet onder de aanschafwaarden van de vriescel.

  U heeft keuzen tussen een vriescel op maat of een standaard minibox. Het verschil tussen de minibox en een vriescel op maat is natuurlijk dat een vriescel op maat wellicht beter past bij de inrichting van uw pand. U kunt namelijk met deze maatwerk vriescellen zelf bepalen hoe groot de vriescel moet worden en hoe isolerend de vriescel moet worden. bovendien kunt u uw eigen twist er ook aangeven. Om zo een perfecte vriescel te plaatsen in uw bedrijf.

  Uiteindelijk bepaald de grootte en de opties de prijs. Er zijn natuurlijk ook nog vaste kosten. Het laten plaatsen, onderhouden en bij eventuele schaden te laten repareren. Laat wel een service contract ondertekening bij degene waar bij u uw vriescel koopt. Dan komen ze in de meeste gevallen binnen 24 uur komen helpen. Dit is met namen handig bij een kapotte vries-celdeur. Dit moet snel gemaakt worden. Anders is de functie van de vriescel snel afgelopen.

 • Je keuken praktisch indelen


  06 February 2018

  We brengen in ons leven veel tijd door in de keuken. Als het niet voor koken is, is het wel voor het nuttigen van een lekker drankje of gebruiken we het als leefruimte. Het is dan ook van groot belang dat we ons op ons op gemak voelen in de keuken. Hierdoor is het belangrijk om je keuken praktisch in te delen. Keukenhulpjes kunnen je hierbij helpen. Speciaal voor jou tips om je keuken praktisch in te delen.

   

  Je keuken een persoonlijke uitstraling

   

  Ook in je keuken is het belangrijk om een persoonlijke uitstraling door te voeren. Welke stijl vind jij mooi? Van welke kleuren geniet je? Wat past bij jou? Met behulp van de antwoorden op deze vragen kun je ervoor zorgen dat de keuken echt een ruimte wordt die past bij jou en je gezin. Bij het nieuwe wonen vind je tips en tricks om jouw huis een persoonlijk tintje te geven. 

  Alle ruimte benutten

   

  De keuken is een van de belangrijkste ruimtes in huis. We willen dan ook graag zien dat deze geordend en praktisch blijft. Zelf ben ik hier echter heel slecht in. Wat heel erg kan helpen bij een praktische indeling is het creŽren van genoeg opbergplaatsen. Zelfs in een kleine keuken kan je genoeg opbergen als je maar creatief omgaat met de ruimte. Zorg er allereerst voor dat je alle muren gebruikt. Keukengerei hoef je bijvoorbeeld niet altijd in lades te leggen of op het aanrecht te zetten. Hang ze netjes op voor een geordende uitstraling en een efficiŽnte manier van werken in de keuken. Ook kan je ervoor kiezen om borden en glazen op te bergen in een servieskast in de eetruimte. Deze ruimte kan je dan weer gebruiken voor het opbergen van pannen en voedingswaren.